FML


cause when the sun shines,
we'll shine together.



Just FML
tagboard

ShoutMix chat widget


links

Wednesday, August 12, 2009

Tag by Ninie hershey .

1. wats ur name ?
Ans : Nur Humairah


2. do u still schooling ?
Ans : Ermm , Yeashh uuh .

3. what colour do u like the most ?
Ans : Grean & Blue .

4. do u have a boyf /ghurlf ? [if yes , skip question 5]
Ans : Nope =]

5. would you want tuhh have a boyf/ghurlf ? why ? [ if yes , skip ques 6 ]
Ans : Ermmm , idontknow . i guess yes

6. what's ur boyf/ghurlf best features ?
Ans : Skip !

7. do you have a person u like or admire now ? Who ?

Ans : Err ! YES =] He cute !

8. what present do you want for ur birthday ?
Ans : Err ! Idontknow . My birthday just past last two month .

9. what would you b when you grow up ?
Ans : Blum decide arhh .

10. do u like tuhh study ?
Ans : Depends on the subject . Bluek !

11. do you love ur friends ?
Ans : Ofcourse ! Yeshh !

12. list 3 goodfriends n why u label dhem as ur goodfriends ?
Ans : QEEN , SYAFIKA , LEENA . Actually there's 4 ( Santi )

13. do u believe in KARMA ?
Ans : ermm ,

14. love is blind ? YES or NO ? n why ?
Ans : Hey !, Depends uhh .

15. if u're ex boyf/ghurlf ask for a patch up , but u like somebody else ,
would you accept it ? why ?
Ans :
Ermmm , Depends uhh if i have feelings for hym still , if nort NO !
Go DIE sweuyy .

16. list down 5 people tuhh do the quiz .
; Qeen
; Santi
; Dariana
; Asikin
; Aiisiah